Karriär

Vi driver utvecklingen tillsammans.
Vi utvecklas tillsammans.

Vi förenas av ett gemensamt mål, vi är stolta över vårt arbete och vi inspireras av varandra och av de liv som vi strävar efter att förändra.

Du strävar efter att ditt arbete och din expertis ska ha betydelse och vill vara en del av något som är större än en enskild person. Du vill höra till de bästa, vara en del av det obevekliga arbetet mot ett gemensamt mål, en del av en 40-årig global, visionär satsning i skärningspunkten mellan vetenskap och mänsklighet, där unikt begåvade människor samarbetar för att lösa det olösliga.


Vi kom till Biogen för att kämpa mot de mest komplexa och förödande sjukdomarna. Vi är här för att skapa nya möjligheter och för att växa och utvecklas tillsammans. Vi är modiga och vi drivs av att förändra människors liv till det bättre. 

 

Together, we pioneer. Together, we thrive. 

Jobba på Biogen

Vi välkomnar nya perspektiv, vi främjar professionell och personlig utveckling och erbjuder program för att säkerställa att våra medarbetare mår bra.

Vi utvecklas tillsammans.

På Biogen arbetar vi outtröttligt och får utrymme att växa tillsammans, för att ge patienter ett bättre liv. Hör Biogens mest briljanta medarbetare berätta om vad som inspirerar dem varje dag och varför du borde bli en del av vårt team.

Karriär

Vår anställningsprocess

Din upplevelse som sökande är viktig för oss och vi vill att du ska känna dig välinformerad och förberedd, så att du kan visa upp ditt bästa jag under hela anställningsprocessen.

Mångfald och påverkan

Vi skapar en trygg och inkluderande miljö där alla får möjlighet att utvecklas.

Förmåner

Program för välbefinnande

Betald tjänstledighet efter sex års anställning

Ledigt under årsskiftet

Utbildning och utveckling

Generös föräldraledighet

Resursnätverk för medarbetare